Kakšen je potek dostave v času epidemije COVID 19?

Ce’KR plačate po predračunu, kar pomeni, da gre za brezkontaktno plačevanje. Pred prevzemom vas naš dostavljalec pokliče po telefonu in se dogovorite za potek brezkontaktne dostave.

Vam lahko plačam z gotovino?

Zaradi trenutnih priporočil vlade in NIJZ-a, z gotovino ne poslujemo. Plačate lahko po predračunu oziroma s kartico (Visa, Mastercard).

Lahko pošljete ce’KR sodelavcu ali sorodniku, ki ima rojstni dan?

Seveda. Vaše želje zapišite v opombe, pri oddaji naročila ali pa nas pokličite. Vse se da! 😉

Kje dobite sadje in zelenjavo?

Trudimo se, da je sezonsko sadje in zelenjava Slovenskega izvora, vendar moramo zaradi pomanjkanja slovenskih pridelkov dobaviti tudi pridelke iz tujine. Eksotinčno sadje (npr. banane, avokado) seveda dobavljamo iz tujine.

Vsako jutro sveže sadje in zelenjavo ročno izberemo in položimo v ce’KRe.

Kam dostavljate?

Sadje in zelenjavo dostavljamo v kraje, objavljene tukaj.

So cene na spletni strani z ddv-jem ali brez?

Vse cene na spletni strani so končne, DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1., ker nismo DDV zavezanci.

Poznam kmeta, ki prodaja izdelke.

Odlično, če se strinja, nam pošljite njegov kontakt na infomojcekr@gmail.com, saj si želimo čim več lokalnih dobaviteljev oz. čim več lokalnih izdelkov.

Zakaj rabite moje kontaktne podatke?

Elektronski naslov potrebujemo zato, da vam pošljemo račun, telefonsko številko pa za to, da vas pokličemo za točen kraj in čas dostave ter za morebitne spremembe pri dostavi vašega ce’KRa.

Koliko časa potrebujete za dostavo?

Dostavljamo od ponedeljka do sobote. Večino paketov dostavimo v roku enega delovnega dne, po prejetem nakazilu, sicer pa si dopuščamo zaradi nepredvidenih razmer možnost dostave v dveh dneh od prejetega plačila. V nedeljo ne dostavljamo.

Kam dostavite ce’KR, če me ni doma?

Če že v naprej veste, da vas ne bo doma, v opombe napišite naslov, kjer ce’KR pustimo in kontakt osebe, ki bo paket prevzela. Če pa pride do nepredvidljive situacije, se preko telefona dogovorite za prevzem z našim dostavljalcem.